030 - 760 11 44 info@mybookings.com

Over MyBookings

Het verhogen van directe of commissievrije boekingen is voor ieder hotel een uitdaging. Het rendement op directe boekingen is enorm aantrekkelijk en het is dé manier om uw gast een nog persoonlijkere ervaring te bieden. Hieruit volgt een hogere klanttevredenheid, meer omzet en hogere marges.

MyBookings is gespecialiseerd in het verhogen van deze directe boekingen voor hotels. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche van online marketing en e-commerce. Daarnaast is onze diepgaande kennis van de (online) hotelindustrie dé manier om uw omzet uit directe boekingen te verhogen. Zo zorgen we altijd voor een maximaal rendement van uw online kanalen.

Werkwijze

Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking en ontzorging: allereerst stellen we samen targets en concrete plannen op. We brengen onze gezamenlijke doelen in kaart en de activiteiten die we ondernemen om ze te realiseren. Voor de uitvoer zijn allerlei soorten kennis nodig: van technisch tot communicatief en creatief. MyBookings zorgt er vervolgens voor dat al deze specialistische kennis binnen onze samenwerking geleverd wordt. Zo haalt u eigenlijk een hele marketingafdeling met vele jaren kennis en ervaring in huis voor een fractie van de prijs!

In de uitvoer werken wij, afhankelijk van uw wensen, nauw samen om de doelen te realiseren. Planmatig zorgen we dat uw directe kanaal beter gaat presteren. Ondertussen zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en huidige stand van zaken. Zo zorgen we dat u altijd ‘in control’ bent van uw hotel!

De klantenkring van MyBookings bestaat voornamelijk uit independent hotels en kleine ketens. Voor deze hotels is deze aanpak bij uitstek geschikt, omdat zij vaak niet het volledige pallet aan kennis in huis hebben om zelf het maximale rendement uit hun online kanalen te halen. Graag werken wij ook met ú samen om zo veel mogelijk directe boekingen te realiseren!

Vraag een gratis quick-scan aan!

Met het uitvoeren van een quick-scan bekijken wij welke mogelijkheden u heeft voor het verhogen van uw omzet uit directe boekingen. Vraag ‘m direct aan en begin morgen nog met het besparen op commissiekosten!