Verlies niet langer van OTA's. Advertising is de eenvoudigste manier om meer gasten naar uw eigen kanalen te trekken en de snelste manier om zoekers om te zetten in boekers. Met ons hotel advertising platform beheert u uw campagnes centraal en zonder kennis van ingewikkelde systemen. U kunt uw campagnes geheel zelf beheren. Wij kunnen u hierin uiteraard ook geheel ontzorgen. Uiteraard beginnen we altijd met een gedegen analyse van uw directe kanalen en doelgroep, zodat u het maximale resultaat behaalt.

MyBookings Meta Search Manager

Image

Aansluiten
Eén connectie, alle meta-search platformen

We hebben dé oplossing om uw hotel in de meta-search engines te plaatsen en de gast rechtstreeks naar uw reserveringssysteem te leiden. Hierbij hoeven we slechts 1 koppeling te maken en vervolgens kunt u op alle meta-search platformen adverteren.

Ons platform ondersteunt zowel CPC (cost per click) als CPA (cost per acquisition), dus u kunt oneindig veel klikken / bezoeken ontvangen en alleen betalen voor bevestigde reservering op de datum van uitchecken.

MyBookings Meta Search Manager integreert met de toonaangevende CRS'en, channel managers en hotelketens die eigen systemen hebben. Zodra uw systeem gekoppeld is, worden tarieven en beschikbaarheid van uw reserveringssysteem verzonden naar de meta-search platformen. Daar wordt uw hotel weergegeven met uw eigen brand/website. Gasten worden naar uw booking engine doorgestuurd met vooraf geselecteerde datums, klaar om rechtstreeks bij uw hotel te boeken en daarmee te besparen op commissie. Bovendien behoudt u op deze manier de controle van de customer journey en de gast-data.

Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords)

Ads van Google zijn de advertenties die bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven. Een effectieve en beproefde advertentievorm die nog niet aan kracht verloren heeft.
Google Hotel Ads

Google Hotel Ads

Google Hotel Ads is de perfecte manier om uw hotel nog prominenter in de zoekresultaten van Google te tonen. U kunt op basis van beschikbaarheid en prijs een advertentie tonen bij uw Bedrijfsvermelding. De meest effectieve advertentievorm tot op heden. 

Kayak

Kayak

Adverteren bij Kayak biedt goede mogelijkheden voor het creëren van meer directe boekingen door rechtstreeks naast de OTA’s te adverteren. Met name populair bij gasten buiten Europa.

Trivago

Trivago

De marktleider op het gebied van Meta Search in Europa. Op Trivago adverteren kan voor Nederlandse hotels erg lucratief zijn, gezien het grote bereik in de ons omringende landen.

TripConnect van TripAdvisor

TripConnect van TripAdvisor

Met TripConnect presenteert u uw prijzen en beschikbaarheid direct binnen TripAdvisor en kunnen gasten via uw eigen kanaal boeken. Met meer dan 390 miljoen unieke bezoekers per maand, is TripAdvisor de grootste internationale reissite.

Budgetbeheer
Maximaliseer uw rendement

Met MyBookings Meta Search Manager kunt u uw meta search campagnes gemakkelijk beheren op basis van advertentie-uitgaven, ROI, conversieratio. Wilt u meer controle? Geen probleem. U kunt gedetailleerd elke meta-search campagne afzonderlijk en per hotel beheren. Schakel in één klik alle hotels op alle platforms in of uit, of ontdek welke platforms te weinig presteren en schakel ze gewoon uit. Als u op veilig wilt spelen, stelt u budgetlimieten in per hotel of kanaal en verliest u nooit meer de controle over uw CPC-uitgaven.

Door de touch points die u met uw gast heeft gestructureerd inzichtelijk te maken, zorgen we voor een optimale communicatie die aansluit bij de verwachtingen en wensen van uw gast. En deze overtreft.

Biedstrategie
Alle soorten biedingen onder één dak

U kunt de biedingen handmatig rechtstreeks vanuit het platform beheren. Als u tijd wilt besparen, kies dan voor onze functie voor automatisch bieden.

Met MyBookings Meta Search Manager heeft u volledige controle over al uw meta-search campagnes vanaf een gecentraliseerd platform en kunt u segmenteren per markt, apparaat, datum, verblijfsduur, enz. We begrijpen dat uw distributiekosten lager moeten zijn dan  een vooraf bepaald niveeau en creëerde een breed scala aan geautomatiseerde biedopties. Daardoor kunt u handmatig een bod toewijzen (bijvoorbeeld €0,22, €0,23 of €0,24) of kiezen uit een van de geautomatiseerde biedopties (doel-ROAS, automatisch bieden, Auto-bod met maximum, Bied voor max. clicks, Bod voor max. zichtbaarheid, Bied 1e positie, Bied 2e positie, enz ...). Daarbij kunt u een budgetlimiet instellen en heeft u andere controlemechanismen om het bieden te automatiseren en helpen om uw doel te bereiken.

We bieden ook CPA (cost per acquisition) campagnes. Hierbij betaalt u alleen voor gerealiseerde boekingen, als percentage van het totaalbedrag. Hierbij loopt u in feite geen risico en weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Rapportagemogelijkheden

MyBookings Meta Search Manager beschikt daarnaast over een rapportageplatform dat kan worden gesorteerd op ROI, inkomsten, advertentie-uitgaven en meer. Maar als u meer rapporten wilt, kunt u de informatie altijd downloaden in Excel-formaat om deze te integreren met uw andere rapporten.

Meer weten?
Laat uw e-mail adres achter en wij nemen contact met u op!