Verlies niet langer van OTA's. Advertising is de eenvoudigste manier om meer gasten naar uw eigen kanalen te trekken en de snelste manier om zoekers om te zetten in boekers. Met ons hotel advertising platform beheert u uw campagnes centraal en zonder kennis van ingewikkelde systemen. U kunt uw campagnes geheel zelf beheren. Wij kunnen u hierin uiteraard ook geheel ontzorgen. Uiteraard beginnen we altijd met een gedegen analyse van uw directe kanalen en doelgroep, zodat u het maximale resultaat behaalt.

Image
Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords)

Ads van Google zijn de advertenties die bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven. Een effectieve en beproefde advertentievorm die nog niet aan kracht verloren heeft.
Google Hotel Ads

Google Hotel Ads

Google Hotel Ads is de perfecte manier om uw hotel nog prominenter in de zoekresultaten van Google te tonen. U kunt op basis van beschikbaarheid en prijs een advertentie tonen bij uw Bedrijfsvermelding. De meest effectieve advertentievorm tot op heden. 

Kayak

Kayak

Adverteren bij Kayak biedt goede mogelijkheden voor het creëren van meer directe boekingen door rechtstreeks naast de OTA’s te adverteren. Met name populair bij gasten buiten Europa.

Trivago

Trivago

De marktleider op het gebied van Meta Search in Europa. Op Trivago adverteren kan voor Nederlandse hotels erg lucratief zijn, gezien het grote bereik in de ons omringende landen.

TripConnect van TripAdvisor

TripConnect van TripAdvisor

Met TripConnect presenteert u uw prijzen en beschikbaarheid direct binnen TripAdvisor en kunnen gasten via uw eigen kanaal boeken. Met meer dan 390 miljoen unieke bezoekers per maand, is TripAdvisor de grootste internationale reissite.

Meer weten?
Laat uw e-mail adres achter en wij nemen contact met u op!