030 - 760 11 44 info@mybookings.com

MyBookings lanceert DigiGuide

MyBookings lanceert DigiGuide

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een platform waarmee hotels hun gasten nog beter kunnen bereiken en bedienen. Het doel? Meer omzet uit directe boekingen genereren en gasten ook tijdens hun verblijf beter van dienst zijn. 

De informatiemap de deur uit met DigiGuide

Heeft u ook nog steeds op elke kamer een informatieklapper liggen met vergeelde A4-tjes en telefoonnummers die niet meer werken? Deze kan nu de deur uit! MyBookings introduceert hiervoor DigiGuide. DigiGuide is hét online informatiepunt van uw hotel. Zie het als een soort intranet speciaal voor uw gasten. Elke gast heeft tegenwoordig immers een smartphone, tablet of laptop bij zich. Op deze manier kunt u uw gasten ook tijdens hun verblijf veel beter van dienst zijn.

Zo kunt u eenvoudig de beste deals en tips aan uw gasten aanbieden, kunnen zij eenvoudig zien wat er in de omgeving te doen is en direct online tickets kopen voor alle populaire attracties rondom uw hotel en kunt u bijvoorbeeld uw (roomservice)menu altijd actueel aanbieden. En natuurlijk nog veel meer…

Verdien meer aan het verblijf van uw gasten

Zou het niet fantastisch zijn als u uw gasten betere service kunt bieden én daar tegelijk ook zelf voor wordt beloond? Dat kan! Via DigiGuide kunnen uw gasten direct online tickets bestellen voor alle populaire attracties bij uw hotel in de buurt. En voor elk verkocht ticket ontvangt u een vergoeding. Maar wat dacht u van het promoten van uw eigen fietsverhuur of verhogen van uw F&B omzet door elke dag een mooie aanbieding online te zetten? Het verhogen van de tevredenheid van uw gast was nog nooit zo lonend.

De voordelen:

  • Hogere gasttevredenheid
  • Betere review scores
  • Verhoog de uw omzet tijdens het verblijf van uw gast
  • Bespaar kosten op uw drukwerk
  • Altijd een actueel aanbod van uw services
  • Kom in contact met uw gast terwijl hij in bed ligt  😉 

Geen Gedoe Garantie

Het marketing platform van MyBookings draait volledig in de cloud. Dit zorgt ervoor dat u alleen maar hoeft in te loggen en aan de slag kunt. De initiële setup van uw DigiGuide site verzorgen wij volledig voor u. Zo kunt u simpelweg blijven doen waar u goed in bent: uw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Geen Gedoe Garantie noemen we dat.

Meer weten? Demo?

Wilt u graag meer informatie of een demo? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Pieter Bayens
Pieter Bayens
Oprichter bij MyBookings
Pieter is sinds 2006 ondernemer in de internetbranche. Door de jaren heen is hij gespecialiseerd in de hospitality industrie, waarbij hij zijn klanten ondersteunt het maximale uit het online kanaal te halen. Pieter voegt specialistische online-kennis samen met marketing, bedrijfskundige vaardigheden én specifieke kennis van hospitality.

Daarnaast is Pieter een autoliefhebber pur sang en is hij in het weekend geregeld op auto-evenementen in binnen- en buitenland te vinden.