030 - 760 11 44 info@mybookings.com

Meta Search Advertising voor Hotels

Adverteren op Meta Search Engines is onontbeerlijk voor elke independend hotelier of keten. Het is net zo belangrijk als goede zoekmachineoptimalisatie, een goede boekings engine en e-mail marketing. Wilt u net als OTA’s met uw prijs en beschikbaarheid gevonden worden op platformen als TripAdvisor, Google Hotel Ads, Trivago en Kayak? Hotel Meta Search Engines verzamelen prijzen van vele aanbieders zoals OTA’s en andere deelnemende boekings engines. Een boeking via een Meta Search Engine is over het algemeen goedkoper dan een boeking realiseren via het commissie-model van OTA’s. 

Het speelveld van metasearch is erg dynamisch en veranderd van maand tot maand. Er komen spelers bij en bestaande partijen veranderen de manier waarop de ads worden weergegeven. Goed campagnemanagement is daarom van vitaal belang voor een effectieve campagne. Het regelmatig controleren van de biedingen, beschikbaarheid en de ‘return on ad spend’ (ROAS) is waarin MyBookings uw hotel ontzorgt, zodat u enkel de vruchten van meer directe boekingen plukt.

Met Meta Search Advertising (MSA) hebt u in een mum van tijd:

  • Uw prijzen en beschikbaarheid via uw eigen kanaal wereldwijd inzichtelijk
  • De perfecte manier om een gezonde mix van boekingskanalen te realiseren
  • Volledige controle over de kosten
  • Exacte rapportage van de resultaten
  • Meer directe boekingen

Welke mogelijkheden heeft een hotel voor Meta Search Advertising?

TripAdvisor

Met meer dan 390 miljoen unieke bezoekers per maand, is TripAdvisor de grootste internationale reissite. TripAdvisor MetaSearch advertenties tonen uw hotel prominent in de zoekresultaten. Ook is het met TripConnect mogelijk direct uw prijzen en beschikbaarheid door te geven, zodat u kunt concurreren met de OTA’s.

Google Hotel Ads

Google Hotel Ads is de perfecte manier om uw hotel nog prominenter in de zoekresultaten van Google te tonen. U kunt op basis van beschikbaarheid en prijs een advertentie tonen bij uw Bedrijfsvermelding. Het voordeel ten opzichte van AdWords is dat u niet betaalt voor advertenties wanneer u geen beschikbaarheid hebt.

 

Trivago

Trivago is een Meta Search Engine uit Duitsland, die in Europa marktleider is op het gebied van Meta Search. Ook in de Verenigde Staten timmeren zij hard aan de weg. Op Trivago adverteren kan voor Nederlandse hotels erg lucratief zijn, gezien het grote bereik in de ons omringende landen.

Kayak

Kayak is ook een grote speler, voornamelijk in de Verenigde Staten. Adverteren bij Kayak biedt goede mogelijkheden voor het creëren van meer directe boekingen en daarmee rechtstreeks naast de OTA’s te adverteren. Afhankelijk van uw PMS/channel manager biedt Kayak een mooie advertentieplek.

Meer weten over Meta Search Advertising voor hotels?

Laat uw gegevens adres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!